Požádal jsem MindOK, aby doplnili svůj web o novou podobu návodů k rozšíření 1 a 2 v nové edici.
Mně osobně se zdají velice názorná a mohou pomoci případným novým zájemcům. Bylo mi to přislíbeno.
Mezi řečí
jsem se dozvěděl, že partner (patrně HiG) letos přislíbil v nové edici vydat (mimo stávající 1,2,3) i ta zbylá mimo 4 (Věž) a 7(Katapult).
S jakým odstupem zareaguje MindOK to nevím.
Sám odhaduji, že to neuspěchá, protože velkých rozšíření v první edici je zatím dostatek.
Edit: MindOK dodržel slovo
Pravidla vložena
Mně osobně se zdají velice názorná a mohou pomoci případným novým zájemcům. Bylo mi to přislíbeno.
Mezi řečí
jsem se dozvěděl, že partner (patrně HiG) letos přislíbil v nové edici vydat (mimo stávající 1,2,3) i ta zbylá mimo 4 (Věž) a 7(Katapult).S jakým odstupem zareaguje MindOK to nevím.
Sám odhaduji, že to neuspěchá, protože velkých rozšíření v první edici je zatím dostatek.
Edit: MindOK dodržel slovo
Pravidla vložena
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
Řeka je vydaná se základní hrou, a tak si myslím, že by jsme se mohli dočkat překvapení....